------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
FAQ:P: Kako instalirati peč?
P: Kako se koristi selektor?
P: Da li mi treba V1 da bi V2 radio?
P: Već imam V1. Da li treba da ga obrišem pre nego što instaliram V2?
O: Ne. V2 je All-In-One verzija.P: Ne mogu da uđem u igricu, stoji mi samo crn ekran?
P: Kada uđem u igricu, samo me izbaci, zašto?
P: Zašto su mi svi dresovi beli?
P: Zašto igrači nemaju glave?
P: Zašto Igrači imaju skroz bele ruke?
O: Peč nije lepo instaliran. U instalaciji selektujte NBA2K14 Folder, a roster ide u Saves folder.P: Zašto kada uđem u peč su promenjeni samo grbovi, a sve ostalo je nepromenjeno?
O: Moraš da loaduješ roster. Menu -> Options -> Load/Save -> Load -> ABA16P: Zašto se brojevi na dresu ne nalaze na svom mestu?
O: Tako je samo u meniju, u igri je dobro, što je bitno.P: Zašto skorbord nije na dobrom mestu?
O: Skorbord je rađen samo za rezoluciju 16:9.P: Gde mi je Arena Sport logo?
O: Sklonjen je, zbog toga što uzrokuje pad FPS-a.P: Zašto Stefan Birčević nije u Partizanu?
O: Roster je od 9.6.2016., odnosno poslednjeg meča finala KLS Lige. Ukoliko želite da ga dodate u Partizan, on se nalazi u Free Agency, klik na njega i Assign.P: Zašto [Igrač] ima tako nisku/visoku ocenu?
O: Ako neka ocena ne valja, zamolio bih da napišete u komentaru detaljno u čemu je problem. P: Zašto me kada igram MyCareer izbaci iz igre?
O: Ovaj peč ne podržava MyCareer. P: Zašto mi arena prekriva kameru i pogled na igru? Kako to da sredim?
O: U podešavanjima za kameru, samo malo spusti kameru ili je promeni skroz.P: Da li ćete raditi V3?
O: Biće mini-update koji će se zvati v2.5 i u njemu ćemo ispraviti sve greške iz v2.Pre nego što postavite određeno pitanje, pogledajte da li je već odgovoreno na isto pitanje ovde ili na sledećoj temi:
ABA 2K14 - Pomoć - Pitanja------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2K-SERBIA EDIT TIM:SamkeBojan RakocevicPetrixYTVoldemorPFKmarko12
Zahvalnice:nesa24 - instalacija i selektor
MundoACBLive - face, dresovi za Evroligu
Medevenx - face
NBATrky - face
monzki - face
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------