Serbian gaming community
0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Hvala puno,brate patch je vrh, svaka cast!! Jedino hteo sam da pitam da li je normalno da u rosteru EL2K18 ABA imam 2 free agent, a u Rosteru EL2K18 quick game 1 free agent, dok jedino u rosteru EL2K18 MyCareer imam veliki broj free agenata? Hvala
Ja sam platio kupovinu peca, ali mi nije stiglo na imejl. Zasto?
Ne znam zašto si ga kupovao, kada je peč free već više od godinu dana, i možeš ga downloadovati klikom na link koji je u postu, 2 iznad tvog.Ako imaš nekih drugih nejasnoća u vezi toga, kao što je Darko rekao, možeš se obratiti Samketu u PM.
Hvala ali ja kad kliknem da skinem onaj Setup sa vaseg sajta pise mi na Google Drive ERROR 404
Ne znam zašto si ga kupovao, kada je peč free već više od godinu dana, i možeš ga downloadovati klikom na link koji je u postu, 2 iznad tvog.
Za pocetak pec je I Z V R S T A N ! Sve pohvale ekipi koji su pravili ovaj pec,mislim da nijedan drugi edit team ne bi mogo napraviti ovako dobar pec. Samo ne znam kako da popravim FPS malo je lagljiv pec al moze se igrati...
Скини Tight Jersey Mod, мени је то помогло за Аба печ тако да ће вероватно и за овај,такође пробај искључи VSync у Video Settings.
Ne, ne pomaze. Neki drugi predlog? Inace mi NBA dobro radi samo sa ovim pecom laguje...
Јеси пробао да скинеш Tight Jersey из теме за Аба печ? Такође не знам да ли у овом печу имају скорбордови,ако имају вероватно ти је то проблем,требаш ако се не варам FAJL gooeyoverlaystatic тако нешто да обришеш и ставиш на његово место фајл од оригинал Нба.
Skinuo sam Tight Jersey, malo manje laguje a za skorboard cu probati odma sad..Inace fala malo manje laguje.
Опуштено,ако имаш фајл од gooeyoverlaystatic од обичног НБА врати га тј прекопирај у фолдер ђе ти је НБА,а ако немаш онда ако неко може да окачи овде,или једино да поново реинсталираш НБА и печ.