ZVEZDA SIGURNA NA STARTU JADRANSKE LIGE! Kosarkasi Crvene zvezde sigurno su zapoceli novu sezonu ABA j.t.d lige, posto su u punom Pioniru savladali Zadar 84-59. Crvena zvezda se vec u prvoj cetvrtini odlepila od Zadra, i kada su prvi put napravili docifrenu prednost nisu je ispustali do kraja. Zvezdu je u prvom poluvremenu neverovatno sluzio sut za tri, a najbolji pojedinac na mecu je Bio Dzejkob Pulen, koji je u svom debiju upisao dabl-dabl ucinak,23 poena i 12 asistencija!
"Bila je ovo atraktivna utakmica za gledati, sa mnogo lepih poteza i sa jedne i sa druge strane, mnogo pogodjenih trojki, i veoma sam zadovoljan partijom mojih igraca. Drago mi je sto je Pionir bio ispunjen do poslednjeg mesta, i da su navijaci konacno prekinuli taj bojkot navijanja na utakmicama jadranske lige. Pulen je pokazao zasto je doveden, takav igrac Zvezdi je trebao vec duzi niz godina. Sto se tice Simanica, nije bio u sastavu zbog prehlade i ne znamo kada ce biti potpuno zdrav, tako da smo morali Dobrica gurati na tu poziciju cetvorke. Zadovoljan sam igrom centara i gradjenjem skoka, ima jos mesta za napredak, ali sve u svemu zadovoljan sam!
Spoiler
Naredni mec kosarkasi Zvezde igraju u Skoplju protiv MZT-a![/SIZE][/FONT]