PESIC PREDSTAVLjEN! Kao sto vec znate, Dejan Radonjic nije vise trener Crvene Zvezda,a novi-stari trener je Kari Pesic. Od danas je to i zvanicno posto je upravo predstavljen kao novi trener Crvene Zvezde!

COVIC: Ovim putem zelim da se zahvalim Dejanu Radonjicu na svemu sto je ucinio za nas klub i zelim mu puno srece i uspjeha u Turskoj. A kao sto vec znate novi trener ce biti Kari Pesic, nas bivsi ali i evo sada novi trener. Svi mi ocekujemo puno od njega, nadamo se trofejima i pobedama i mislim da ce to ovaj trener doneti.

PESIC: Hvala predsedniku Covicu na lepim recima, pre svega neizmerno mi je drago sto sam ponovo na klupi Zvezde, nadam se da cu doneti mnogo velikih pobeda i novih trofeja na Kalis. Moj cilj je da kroz par godina izvedem sto vise maldih igraca iz Crvene zvezde, da osvojim sto vise trofeja i da donesem mnogo radosti „Delijama“. Okupljanje igraca je zakazano za 7. avgust, i naravno vec se radi na dovodjenju nekih novih igraca. Nadam se da da cemo imati uspesnu sezonu i da cete se opet radovati triploj kruni!