Ne nisam ucitao roster, znam da ima samo tih 5 timova procitao sam to u opisu ove teme!
U rar fajlu koje sam skinuo se nalaze dva fajla:
1. ABA 2K13 (install fajl)
2. ABA 2K13-1.bin (gde ide ovaj fajl?)
Hteo sam bas ovaj NBA 2k13 zbog same igre jer se u igri mogu bolje finte izvesti nego u ostalim verzijama ove igrice!
U svakom slucaju tebi hvala na odgovoru, i preporuci da skinem nba 2k14 sto cu verovatno i uraditi!
Veliki pozdrav, svako dobro!
Druže, hoću da pomognem, pre svega što je ovaj update (v3) bio u mojoj i Samketovoj izradi.
Mnogo ljudi se javi da imaju slične probleme, a desi se da ne učitaju roster.
Što se instalacije tiče, samo install exe se pokrene i proveri se da bude tačno podešen direktorijum (isto česta greška, jer je podešen na default a ljudi nekad instaliraju igru i na D:/ ili E:/ particiji pa onda peč sam za sebe ne može da se pokrene, tj. uđe -> crn ekran i izađe), i dalje sve sama instalacija odradi.
Posle toga može da se igra. Hteo sam da naglasim i da ima 5 timova jer opet, ljudi uglavnom igraju zbog MC i Asso, i sa te strane sam ti preporučio verziju u kojoj to sve radi + ima sve što je sadržano u ovom peču.
Slažem se da su neke stvari bolje odrađene u NBA 2K13 generalno, ali sam moding za tu igru nije razvijen bio kao za 2K14.
I nema ljutnje, ja ne mogu da znam šta si tačno ti radio prilikom instalacije, već mogu da te uputim na moguća rešenja na osnovu nekih iskustva sa problemima sa kojima su se ljudi sretali tokom instalacije.
Nadam se da će informacije, koje se tiču postupka instalacije biti od pomoći, svako dobro!