Što se tiče prve 3 stavke, ispraviće se. Poznato je već da neka grupa plejeva može da zakuca i određena grupa centara može da prevodi loptu.
A za 4. stavku: hteli smo da bude zanimljivije za igru, pa smo svima podigli ocene.
Svakako hvala ti na svim sugestijama, biće ispravljeno!
Bez obzira na ove sitnice, odusevljen sam kako je sve odradjeno. Bar je meni realnije da vecina igraca ima nesto manju ocenu, nego vecu. Ne mogu da ostanem ravnodusan kad mi neki "losiji" igrac zatrpa kos, lako moze da se desi da polomim nesto :mrgreen:
Salu na stranu, mislim da treba da se naprave grupe igraca:
- 85-90 overall raiting (Bilan, Miller, Pullen, Dragicevic, Luwawu...). Bas kvalitetni igraci, ne verujem da ima vise od 7,8 takvih u ABA ligi.
- 80-85 overall raiting (Maric, Cirbes, Muric, Zagorac, Walker...) Jako dobri igraci, cisto da postoji razlika izmedju njih i onih koji su bas najbolji.
- 75-80 overall raiting (White, Kinsey, Wilson, Cook, Jovic, Lalic, Zizic, Jenkins, Radivojevic, Nikolic, Majstorovic, Lesic...) Grupa igraca u koju spadaju dobri i prosecni igraci.
- 70-75 overall raiting (Guduric, Babic, braca Sehovic, Cvetkovic, Komatina, Vranjes, Zoric, Stimac, Sinovec, Florence, braca Lukovic, Cosey, Cebular, Kraljevic, Wright, Jevtovic, braca Ramljak... + nekoliko igraca po ekipi koji ne igraju za abaligase) Najveca grupa igraca, gde pripadaju uglavnom prosecni igraci.
- 65-70 overall raiting (Simanic, braca Aranitovic, Williams, Albijanic, Zakis, Dimec, Booker, Bunic, Subotic, Kutlesic, Ponjavic, Spasojevic, Musa, Zubac... + 80% timova koji nisu abaligasi) Druga najveca grupa igraca, koji nisu neki kvalitet i nemaju neku veliku ulogu i vecina igraca koji ne igraju za abaligase.
Znam da sam naporan, ne mora ovo da se usvoji, ali eto. Kad sam ja mogao da napisem, nadam se da neko moze bar da procita

Mislim da ne bi uticalo na igru, a i da bi se videla razlika izmedju ekipa. Pozdrav, i sve pohvale jos jednom!