Autor Tema: ABA 2K14 || Sezona 15-16 [V1]  (Pročitano 47725 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Samke

• Superstar
    • Pogledaj profil
Re: ABA 2K14 || Sezona 15-16 [V1]
« Odgovor #15 poslato: 9. april 2016, 12:51:36 »
Da li ti secka dok si u meču ili dok ideš kroz menije?
Ja kada sam imao instalirano više od jednog moda, to radim tako što u folderu gde inače stoje fajlovi za 2K14, napravim više podfoldera (za svaki peč posebno) i u svaki podfolder prvo ubacim default 2K14 fajlove, pa instaliram peč. Za svaki peč ćeš imati poseban .exe fajl, pa moraš da imaš više shortcut-a. Nadam se da sam pomogao :)

Sledeći korisnici su se zahvalili za ovaj post: Nefi07

Kengur97

• Top player
    • Pogledaj profil
« Odgovor #16 poslato: 9. april 2016, 15:11:44 »
Prvo svaka cast momci,mislim da su i vecina kao i ja bili skepticni po pitanju ovog moda,bilo je vas par koji ce da rade,onda se stalo kad ono opet odjednom i sad kad vidim ovo je prejako,pa mozda i najbolji pec za 2K14 a igrao sam ih mnogo,svaka vam cast i nadam se da ce ova ideja da zazivi mozda i za sledecu sezonu :001_smile:
Odigrao sam  4 tekme do sad,sve su bile protiv Zvezde :D
Dobio sam samo jednu,najveci problem mi prave ofanzivni skokovi mozda bi to trebalo da im se smanji i eventualno neke ocene,vidim da najvecu ulogu ima Dangubic koji gotovo savresno sutira trojke npr,a to mu i nije najjace oruzje,onda Kvinsi Miler naprimer samo hvata skokove,ne znam da l ste cackali one uloge u timovima ali Danguba prednjaci.
I npr Stimac ima bolji sut sa distance od Kevina Dzonsa,onda taj isti Kevin Dzons ne moze da uhvati nijedan ofanzivan skok ,a covek je najbolji ofanzivni skakac lige,ne znam da l mozete tu da uticete mnogo al da napomenem.
Ali dobro trazili ste komenatare eto ja sam preterao malo,uglavnom svaka cast momci :triprsta:

Sledeći korisnici su se zahvalili za ovaj post: Samke, Bojan Rakocevic, Petrix

Samke

• Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #17 poslato: 9. april 2016, 15:23:08 »
Ovo nije preterivanje, tačno na ovo sam i mislio i tražio, što više ovakvih komentara, više stvari ćemo ispraviti i biće bolje.
Hvala ti puno, ako primetiš još nešto što ne valja, piši ovde i uživaj u peču :)

Sledeći korisnici su se zahvalili za ovaj post: Petrix

Pejko

• Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #18 poslato: 9. april 2016, 16:43:07 »
Pravi naslednici,svaka cast!!! ;)
KK Crvena Zvezda Beograd

Sledeći korisnici su se zahvalili za ovaj post: Samke, Bojan Rakocevic, Petrix

Nefi07

• Beginner
  • *
    • Pogledaj profil
Odg: ABA 2K14 || Sezona 15-16 [V1]
« Odgovor #19 poslato: 9. april 2016, 16:57:55 »
Mnogo si mi pomogao i hvala ti na tome, jedino sto opet secka. U meniju nema seckanja, ali dok igram ima. To nije nesto previse, ali smeta.

Samke

• Superstar
    • Pogledaj profil
Re: Odg: ABA 2K14 || Sezona 15-16 [V1]
« Odgovor #20 poslato: 9. april 2016, 16:59:26 »
Citat: Nefi07;1425012
Mnogo si mi pomogao i hvala ti na tome, jedino sto opet secka. U meniju nema seckanja, ali dok igram ima. To nije nesto previse, ali smeta.

Moguće da je do onog fajla koji edituje da stoji gore Arena Sport ili je skorbord. Nema šta treće da pravi problem.

Prince

• Kimi Räikkönen
  • Legenda foruma
  • Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #21 poslato: 9. april 2016, 17:02:09 »
Citat: Nefi07;1424990
Imam medvenex patch za NBA 2k14, pa sam preko njega instalirao ovaj vaš. Sve radi kako treba, jedino što mi malo secka, a pre uopšte nije seckalo, ne znam da li je to upravo zbog tog drugog patcha ili ne. Medjutim želeo bih da vas pitam da li mogu da igram oba sasvim normalno (bez seckanja) i kako, ili ću ipak morati da ponovo brišem i instaliram NBA 2k14, pa onda ABA 2k14 patch? Inače svaka čast momci, vidi se da ste se baš pomučili i potrudili i srećan sam što ste to podelili sa nama. Mislim da bi zaista bilo lepo da možda kontaktirate ove iz 2k Sport koji su pravili NBA 2k14, da i oni vide ovo vaše čudo od patcha. :ave: :respect: :ziveli:

Ja uvek svima preporucujem da peceve, bilo za PES ili NBA, instaliraju na cistu igru. Dakle, obrises igru, instaliras opet i na nju stavis ovaj pec. Ovako kada stavis novi pec preko drugog peca postoji mnogo razloga zbog kojeg moze doci do problema, najcesce zbog konflikta fajlova.

Najbolje je da napravis bekap Medvenex-a, instaliras ponovo NBA i onda ovaj pec i vidis da li ce da secka ili ne. Ja sam instalirao na sveze instaliran NBA i nema seckanja ni u meniju a ni u toku igre.
« Poslednja izmena: 9. april 2016, 17:05:55 od strane Prince »
S.
[/B]

Sledeći korisnici su se zahvalili za ovaj post: Samke, Petrix, Nefi07

Boca Delija

• Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #22 poslato: 9. april 2016, 17:58:56 »
Pec je odlican.Svaka cast momcima na velikom ulozenom trudu,sjajno odradjeno.

Cisto stvari koje bi mogle da se doteraju za update,koji se,nadam se planira,jeste neke finese u vidu toga da recimo Guduric nije desnjak,nego levoruk,isto tako i Petar Aranitovic,sto onako upada u oci.Takodje,ako se ima vremena,moglo bi se poraditi na pokretima za igrace.Recimo,da se dotera,i koliko toliko stavi realniji sut za igrace.To je pet minuta posla,i sam sam to odradio,ali pricam za ljude kojima je to cimanje,i ne zele da se bave time.Takodje,neke ocene kao sto je pisano nisu najrealnije.Prvo sto mi upada u oci,jeste da Rebic recimo ima jako visoku ocenu za zakucavanje,i kuca bez problema.I tako neke stvari,ali to su finese stvarno.Pec je odlican,i stvarno sve moje preporuke ima.
a

Sledeći korisnici su se zahvalili za ovaj post: Samke, Petrix

Nemanja 7

• Professional
    • Pogledaj profil
« Odgovor #23 poslato: 9. april 2016, 18:13:01 »
utros sam izasao iz trece nisam spavao dok nisam ovo probao i ostao sam bez texta najaci odradjen pec za nba 2k.Momci recite mi samo moze li pomoc nzm kako da ubacin hamplay nikako nece pise disable nesto?
Kako se postaje pravi sampion?
Tako sto izadjes na teren kad je najteze i POBEDIS!
:angel:

Sledeći korisnici su se zahvalili za ovaj post: Samke

Samke

• Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #24 poslato: 9. april 2016, 19:19:13 »
Boćo, šut sam ja radio pred sam izlazak i to samo za par igrača, npr. Walker, Kinsey, Miller, Dangubic nismo se previše posvetili tome, ali ćemo dodati i to.
Nemanja, što se tiče gejmplej moda, predlažem ti da se obratiš Neši, pošto meni sve radi kao podmazano i ne mogu ti nešto posebno pomoći.
Hvala obojici na sugestijama!

Sledeći korisnici su se zahvalili za ovaj post: Boca Delija

=Leonidas=

• Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #25 poslato: 9. april 2016, 20:03:30 »
Citat: Nefi07;1425012

Secka ti zbog drugog peca, obrisi igricu pa na cistu instaliraj ovaj pec. Nije do peca, samo je do tebe.

Sad sam se tek setio da ovaj pec ne podrzava karijeru.. Bilo bi ekstra da odradite to za update, ako je to moguce.
Npr. Vranes brzo sutira slobodna bacanja, a on to vrlo lose i traljavo radi.. Mogli bi da se pozabavite npr. tehnikom sutiranja igraca i slicno.. Eto to za sad.
« Poslednja izmena: 9. april 2016, 20:08:38 od strane =Leonidas= »

Sledeći korisnici su se zahvalili za ovaj post: Samke, Nefi07

Nefi07

• Beginner
  • *
    • Pogledaj profil
« Odgovor #26 poslato: 9. april 2016, 20:08:59 »
Na cist NBA 2K14 sam instalirao i opet secka. Mozda se nesto ostetilo prilikom skidanja, tako da cu pokusati sve iz pocetka i da skinem ponovo. Toliko sam odusevljen da jedva cekam da igram normalno ovaj "inposibl" patch. Kakav sam baksuz, na ledja da padnem nos bih slomio. Da ne smaram i punim temu raznim glupostima, nadam se da cu uspeti da nadjem resenje. Jos jednom svaka cast momci i samo tako nastavite.

Sledeći korisnici su se zahvalili za ovaj post: Samke

Samke

• Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #27 poslato: 9. april 2016, 20:15:41 »
MyCareer, kao što sam najavljivao u staroj temi, je trebalo da sredim, čak je u jednom trenutku proradio, ali onda Asocijacija nije radila, pa sam vratio. Kada smo nastavili da editujemo roster, nije moglo preko Rookie Showcase da pređe. I dalje ne znam u čemu je problem, ali pokušaću da sredim.
Što se tehnike šuta tiče, vidim da je to prijavilo dosta ljudi, samim tim to nam sada postaje jedan od prioriteta. :)

nesa24 the end

• nesa24
  • Legenda foruma
  • Superstar
    • Pogledaj profil
Re: Odg: ABA 2K14 || Sezona 15-16 [V1]
« Odgovor #28 poslato: 9. april 2016, 21:06:37 »
Citat: Nefi07;1424990
Imam medvenex patch za NBA 2k14, pa sam preko njega instalirao ovaj vaš. Sve radi kako treba, jedino što mi malo secka, a pre uopšte nije seckalo, ne znam da li je to upravo zbog tog drugog patcha ili ne. Medjutim želeo bih da vas pitam da li mogu da igram oba sasvim normalno (bez seckanja) i kako, ili ću ipak morati da ponovo brišem i instaliram NBA 2k14, pa onda ABA 2k14 patch? Inače svaka čast momci, vidi se da ste se baš pomučili i potrudili i srećan sam što ste to podelili sa nama. Mislim da bi zaista bilo lepo da možda kontaktirate ove iz 2k Sport koji su pravili NBA 2k14, da i oni vide ovo vaše čudo od patcha. :ave: :respect: :ziveli:

napisi koju graficku/procesor/memoriju imas

postavi svoj config.cfg iz %appdata%/NBA2K14/Saves foldera
All men dream: but not equally. This I did.

Samke

• Superstar
    • Pogledaj profil
« Odgovor #29 poslato: 9. april 2016, 22:37:01 »
Za sve vas koji ne možete da nađete svoj Saves folder, proverite da li se nalazi u My Documents, ako nije ni tu, ne znam šta da vam kažem.