Registration Agreement

Upotrebom ovog foruma, obećavate da nećete slati materijal koji je lažan, klevetnički, netačan, vulgaran, seksualno orijentisan, preteći, ugrožava privatnost drugih ljudi ili na bilo koji način krši međunarodne zakone ili zakone države u kojoj se nalazi server ovog foruma. Slažete se i da nećete slati materijal zaštićen autorskim pravom ukoliko vi ne posedujete autorsko pravo ili nemate pisano dopuštenje vlasnika autorskog prava materijala. Spam, reklamiranje, lančana pisma i piramidalne šeme su takođene zabranjene na ovom forumu.

Imajte na umu da osoblje ili vlasnici ovog foruma ne mogu da potvrde ispravnost poruka. Mi ne pratimo aktivno poslate poruke i stoga nismo odgovorni za njihov sadržaj. Ne garantujemo ispravnost, kompletnost ili upotrebljivost bilo kojih prikazanih informacija. Poslate poruke izražavaju stavove autora a ne nužno i stavove osoblja ili vlasnika ovog foruma. Svako ko primeti spornu poruku, može odmah da obavesti administratora ili urednike. Osoblje i vlasnik ovog foruma zadržavaju pravo da uklone sporan sadržaj, u razumnom vremenskom roku, ukoliko utvrde da je uklanjanje neophodno. S obzirom da se ovaj proces odvija ručno, shvatite da ne možemo odmah da uklonimo ili izmenimo sve poruke. Ovo se odnosi i na informacije u profilima naših članova.

Sami ste odgovorni za sadržaj poslatih poruka. Štaviše, pristajete da ćete preuzeti eventualnu krivicu i odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu usled vaših poruka kao i da ćete, ako je to potrebno, obeštetiti osoblje i vlasnike ovog foruma kao i bilo koje sajtove povezane sa njima. Vlasnici ovog foruma zadržavaju pravo da otkriju vaš identitet (ili bilo koju drugu informaciju prikupljenu upotrebom ovog servisa) u slučaju zvanične žalbe ili podizanja pravne tužbe zbog bilo kakve akcije prouzrokovane vašom upotrebom ovog foruma.

Prilikom registracije, imate mogućnost da izaberete svoje korisničko ime. Savetujemo vam da izaberete prikladno ime. Otvaranjem ovog korisničkog naloga, slažete se da nikada nećete otkriti svoju lozinku drugoj osobi osim administratora. Time ćete najbolje zaštiti sebe i očuvati ispravnost vašeg naloga. Obećavate i da NIKADA nećete koristi naloge drugih osoba bez obzira na razlog. Preporučujemo vam da koristite složenu i jedinstvenu lozinku za svoj nalog kako biste sprečili njegovu zloupotrebu.

Nakon što se registrujete i prijavite na ovaj forum, moći ćete da detaljno ispunite profil. Vaša je odgovornost da unesete tačne i precizne informacije. Svaka informacija za koju vlasnik ili osoblje foruma utvrdi da je netačna ili vulgarna biće uklonjena, uz ili bez prethodnog obaveštenja. Moguće su i prikladne kazne.

Imajte na umu da se uz svaku vašu poruku čuva i IP adresa u slučaju da moramo da vam zabranimo korišćenje ovog foruma ili da kontaktiramo vašeg Internet provajdera. Ovo će se desiti samo u slučaju velikog kršenja ovog sporazuma.

Ovaj softver smešta kolačić (cookie), tekstualnu datoteku koja sadrži delove informacija (kao što su korisničko ime i lozinka) u keš vašeg pregledača (browser-a). Ona se koristi SAMO da bismo vas prijavili/odjavili sa foruma. Softver ne prikuplja i ne šalje bilo koji drugi vid informacija sa vašeg računara.

Privacy Policy

Mi smo playPES.rs/pes-serbia.net/play-serbia.com Forum. Posvećeni smo zaštiti i poštovanju vaše privatnosti. Ako imate pitanja o vašim ličnim informacijama, molimo kontaktirajte nas.

Koje informacije imamo o vama
Vrste podataka koje prikupljamo i obrađujemo uključuju:

- vaše ime ili korisničko ime,
- vašu e-mejl adresu,
- vašu IP adresu.
Ostali podaci se mogu prikupljati ako izaberete da ih podelite, na primer ako popunite polja na vašem profilu.

Sve ili samo neke od ovih informacija prikupljamo tokom:

- vaše registracije na ovom web sajtu,
- popunjavanja naše kontakt obrasca,
- Pregledanja ovog web sajta. Pogledajte iznad "Politika kolačića",
- Popunjavanja polja na vašem profilu.

Kako koristimo vaše lične podatke?
Vaše lične podatke koristimo na sledeće načine:

Sa ciljem da postanete naš registrovani član, kako biste mogli da doprinesete sadržaju na ovom sajtu,
Možemo da koristimo vašu imejl adresu kako bismo vas obavestili o aktivnostima na našem veb sajtu,
vaša IP adresa se beleži kada izvršavate određene radnje na našem veb sajtu. vaša IP adresa nikada nije javno vidljiva.
Drugi načini na koje možemo koristiti vaše lične podatke.
Pored obaveštavanja o aktivnostima na našem veb sajtu koje mogu biti od značaja za vas, povremeno ćemo poželeti komunikaciju sa svim članovima u vezi bilo kakve važne informacije, kao što su bilteni ili najave putem imejla. Možete se prijaviti ili odbaciti na takve imejl poruke u vašem profilu.

U toku vaše interakcije sa našim veb sajtom možemo sakupljati informacije o vama koje nisu lične za vas. Ove informacije mogu sadržati tehničke informacije o veb pregledniku ili tipu uređaja koji koristite. Ove informacije će se koristiti isključivo za analitiku i praćenje broja posetilaca na našem veb sajtu.

Zaštita podataka
Mi smo posvećeni obezbeđivanju sigurnosti svake informacije koju nam pružite. Da bismo sprečili neovlašćeni pristup ili otkrivanje, uspostavili smo odgovarajuće mere i procedure za zaštitu i sigurnost informacija koje sakupljamo.

Politika kolačića
Kolačići su mali tekstualne datoteke koje se postavljaju na vašem računaru, a koji nam omogućavaju da pružimo određene funkcionalnosti na našem veb sajtu, kao što su mogućnost prijavljivanja ili pamćenje određenih podešavanja.

Imamo detaljnu politiku kolačića i više informacija o kolačićima koje smo postavili možete pročitati na ovoj strani.

Prava
Imate pravo pristupa ličnim podacima koje imamo o vama ili za dobijanje kopije. Da biste to učinili molimo kontaktirajte nas. Ako verujete da su informacije koje imamo o vama nepotpune ili netačne, možete da nas kontaktirate kako biste zatražili da ih dovršimo ili ispravimo.

Takođe imate pravo da zatražite brisanje vaših ličnih podataka. Molimo vas, kontaktirajte nas ukoliko želite da uklonimo vaše lične podatke.

Prihvatanje ove politike
Nastavak korišćenja našeg veb sajta označava vaše prihvatanje ove politike. Ako ne prihvatite našu politiku, molimo vas da ne koristite ovaj veb sajt. Prilikom registrcije od vas ćemo zatražiti izričito prihvatanje politike privatnosti.

Izmene ove politike
Možemo izvršiti izmene i dopune ove politike u bilo kom trenutku. Možda će vam biti zatraženo da pregledate i ponovo prihvatite informacije o ovoj politici ako se ona izmeni u budućnosti.